Διατροφή & Συστατικά (Συμπληρώματα Για Άλογα)

Καθε άλογο είναι μοναδικό και έχει ιδιαίτερες ανάγκες στη διατροφή του. Με την πλήρη σειρά προϊόντων συμπληρωμάτων διατροφής Nutrihorse, προσφέρετε τα κατάλληλα  συστατικά για κάθε άλογο σύμφωνα με τη δραστηριότητα του, την ηλικία και το επίπεδο υγείας του.

EVERYDAY CARE

Η σειρά Nutrihorse Everyday Care περιλαμβάνει συμπληρώματα διατροφής για το άλογό σας σύμφωνα με την ηλικία του και τη δραστηριότητά του. Τα προϊόντα Nutrihorse Everyday Care, περιέχουν μοναδικούς συνδυασμούς βιταμινών, ιχνοστοιχείων και αμινοξέων για να διασφαλίσουν τη ευζωΐα και την ιδανική φυσική κατάσταση κάθε αλόγου.

MOBILITY

Τα άλογα πρέπει να έχουν υγιείς αρθρώσεις, τένοντες και συνδέσμους με σκοπό να τρέχουν άνετα. Δυστυχώς, αθλητικά, νέα αλλά και ηλικωμένα άλογα έχουν ευαίσθητο μυοσκελετικό σύστημα και παρουσιάζουν πολλά κινητικά προβλήματα. Τα προϊόντα Nutrihorse Mobility έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την υποστήριξη και την ανάπλαση των αρθρώσεων και προάγουν τη μυοσκελετική υγεία. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώς μέτρο πρόληψης.

DIGESTION

Η αυξημένη κατανάλωση συμπυκνωμένων τροφών ή χαμηλής ποιότητας σανού είναι συνήθως η αιτία για πολλά πεπτικά προβλήματα. Η υγιής πέψη είναι απολύτως απαραίτητη για την αξιοποίηση των συστατικών της τροφής, τα οποία με τη σειρά τους αποτελούν τη βάση για τη καλή συνολική σωματική λειτουργία. Τα προϊόντα NutriHorse Digestion, έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στην αναγέννηση, τη λειτουργία και την προστασία του πεπτικού συστήματος.

IMMUNITY ΚΑΙ DETOX

Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι η πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού. Είναι σημαντικό να ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα του αλόγου σε περιόδους αυξημένου στρες, όπως κατά τη διάρκεια μιας ασθένειας, κατά τις μεταφορές, στους διαγωνισμούς, στον τοκετό και στη γαλουχία. Επίσης είναι σημαντική η αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό, ειδικά από το συκώτι και τα νεφρά, μετά από ασθένεια, χορήγηση φαρμάκων ή σκληρή εργασία. Τα προϊόντα NutriHorse Immunity και Detox έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα καί την αποτοξίνωση του οργανισμού.

SPORT

Τα άλογα είναι συνηθισμένα σε αθλητικές δραστηριότητες, όπως άλματα, ιππασία και αγώνες ταχύτητας. Επίσης υψηλές σωματικές απαιτήσεις εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, των εκδηλώσεων και των διαγωνισμών. Τα προϊόντα NutriHorse Sport έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τα άλογα να αντεπεξέρχοναι σε αυτές τις συνθήκες.

COAT, SKIN AND HOOVES

Η ποιότητα και η λάμψη του τριχώματος προϋποθέτουν ένα υγιές δέρμα. Το δέρμα λειτουργεί ως ασπίδα απέναντι στο εξωτερικό περιβάλλον προστατεύοντας το άλογο. Επίσης τα άλογα πρέπει να έχουν δυνατές και ευλύγιστες οπλές. Τα προϊόντα NutriHorse Coat, Skin and Hooves έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζουν τη λήψη των αναγκαίων συστατικών για τους σημαντικούς αυτούς ιστούς του οργανισμού.

STRESS

Το στρες μπορεί να ενεργοποιήσει αρκετές επικίνδυνες ασθένειες των αλόγων, γι΄ αυτό η πρόληψή του είναι πολύ σημαντική. Σε περιπτώσεις όπου το στρες δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί πλήρως, πρέπει τουλάχιστον να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις του. Τα προϊόντα NutriHorse Stress έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ανακουφίζουν τον οργανισμό από τις αρνητικές επιπτώσεις του στρες όταν αυτό εμφανίζεται.

SNACKS

Μετά την ιππασία τα άλογα αξίζουν ένα υγιεινό σνακ. Παράγουμε ποικιλία γεύσεων σνακς και είμαστε σίγουροι ότι το κάθε άλογο θα επιλέξει το αγαπημένο του.

Σχετικά προϊόντα
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
expand_less